Bake a Cake - Backe einen Kuchen  ISBN: 9783750440937

 

Dieses zweisprachige Backbuch ist am 18. Juni 2020 veröffentlicht worden

- mit vielen Deutschen und Englischen Rezepten!  

 

This bilingual baking book has been published on 18/06/2020 - with many English and German recipes! 

 

 

Diese Sammlung von köstlichen Rezepten in Deutsch und Englisch richtet sich an alle, die gern backen und eventuell gleichzeitig eine andere Sprache erlernen oder auffrischen möchten. Die Autorin wuchs in Deutschland auf und lebt seit vielen Jahren in Australien. Da ihre australischen Nichten sich immer einen besonderen Käsekuchen von ihr wünschen und eine alte Freundin in Deutschland sie vor kurzem über einen Eierlikör-Schokoladenkuchen befragte, kam sie auf die Idee, ein Backbuch in zwei Sprachen zu verfassen. Im Andenken an ihre Mutter, die ihre Gäste immer königlich bewirtet hatte, stellt Marion Ihnen darin verschiedene traditionelle Kuchenrezepte ihrer Mutter sowie ihre eigenen altbewährten und modernen Lieblingsrezepte vor. 

Und hier noch ein kleiner Tipp: Da Backzeiten je nach Ofen sehr unterschiedlich ausfallen können, sollte man einen Kuchen schon nach einer halben Stunde checken, selbst wenn die Backzeit als 1 Stunde angegeben ist.

 

Marion Birkenbeil, a landscape architect and author, has now published her first bilingual book.

It is a baking book called  Bake a Cake - Backe einen Kuchen.

Uniquely bilingual, this collection of delicious recipes can easily be followed along by beginners or experienced bakers in either German or English. Author Marion Birkenbeil spent her childhood and early adult life in Germany but now calls Australia home. During baking, she often thinks back to her mother in Germany, who loved to bake and always treated her guests as royalty.

Accompanied by photos of various cakes and muffins, Marion has included both traditional recipes of her mother and her own original and modern recipes in this book. In addition to old favourites such as apple crumble, cherry and cheese cakes, chocolate and nut cakes, she introduces some new wholesome Vegan recipes. Marion hopes you too will discover how pleasurable and rewarding baking for friends and family can be.

 

The book is available for purchase as paperback and E-Book. 
A further note by Marion: Baking times can vary depending on the oven. To prevent any bad surprises I always check my cakes after 1/2 hour, even when a recipe recommends a baking time of 1 hour.

 

 

 

 

 

Weitere Informationen gibt es auf dieser Webseite:

 

MarionBirkenbeil.com

© 2023 Marion Birkenbeil



© 2013 Marion Birkenbeil
© 2013 Marion Birkenbeil